Modele de craciun din hartie

Un Alt modèle de steluță ornement de craciun realizat prin TEHNICA origami este Steaua dans 5 colțuri. Îngerii realizați DIN hârtie ca Ornamente de craciun pentru Brad sau penrtu decorat fereastra se realizează foarte simplu prin TEHNICA evantaiului. Există Atât de multe moduri diferite de a vă face propriile Ornamente cu Familia și Atât de multe materiale diferite cu care puteți lucra, încât doar propria imaginație este limita realizării ornamentelor de craciun. Unul dintre simbolurile Craciunului este Bradul. IATA mai jos cum să realizezi Ornamente de craciun-braduți. Un Alt modèle de MOS Craciun realizat DIN hârtie este cel conique pe care selipesc Barba ochii si Gura, realizate tot din hârtie detaliile de realizare le găsiti aici. Acest ornement poate Decora Bradul de craciun sau ambalajele cadourilor. Ornamentele de Crăciun DIN hartie sunt probabil cel mai simplu de relizat. ELE pot fi facute Împreună cu copii în ajunul Craciunului sau cu o zi Două înainte de a instala Bradul de Crăciun. Acest ornement se realizează printehnica origami DIN hârtie Glase cu o față Albă. Căciulițele pot fi realizate DIN ciorapi de Copiii cusuți la un capăt. Ca și Celelalte figuri ce rerezintă Crăciunul colindătorii de Crăciun pot fi realizați DIN tuburi de hârtie igienică și diverse accesorii DIN hârtie sau DIN materiale textile. Iată în primul filmuleţul cum să realizezi pas cu pas o decoraţiune fulg de zăpadă pentru sărbători.

Pare a fi complicat, Dar este mult mai simplu decat Îţi crezi. Fulgii de zăpadă DIN hârtie se realizeză cel mai ușor prin împăturirea succesivă a unei coli pătrate de hârtie PANA devine un triunghi cu deschidere de aproximativ 30 °. După decuparea modelului Dorit se deschy hârtiași se lipește. După tăiere colțurile interioare de lipesc Două câte Două. Nu Sitiera Crăciun fără steluțe. Haideți să Vedem cum putem realiza Ornamente steluțe DIN hartie. Toate arată Frumos agăţate PE un perete sau Într-o fereastră şi sunt distrayant să le faci, Atât pentru copii Cât şi adulţi. Poze, Muzică, ce mai citesc și ce gânduri ími TREC prin Cap Găsiți și PE Pagina MEA de Facebook – coiotul zo Dacă utilizaţi foi de hârtie Roşie, se va asemăna cu o Floare de Crăciun, sau puteţi folosi o hârtie cu Culori diferite faţă-verso, cum ar fi Alb/argintiu (ca în filmuleţul nostru)-Aceste doua Culori o FAC să arate chiar mai tridimensionnelle. Poţi Pune decoraţipe uşa ta în loc de coroană de Crăciun sau să o agăţi undeva în casă.

Se apropie sărbătorile de iarna şi în curând VEI incepe să-ţi împodobeşti Casa cu decoraţiuni specifice sezonului. Fulgii de Nea sau steluţele DIN hârtie sunt uşor şi distractiv de făcut.

Uncategorized

Imperfect Pearl