Modele seifuri

Seif certificat en 1143-1 clasa i, modèle Ask/25, antiefractie, cheie, 250x360x310 mm seif de înaltă siguranta la efractie cu homologation clasa i – Uni en 1143-1. CARACTERISTICI ELECTRONICE: Alimentarea: Consum minim de baterii (4 baterii alcalines de 1,5 Volt). Placa electronică: este protejată împotriva tentativelor de spargere efectuate prin descărcări electrice de înaltă tensiune şi împotriva inversării involontare a polarităţii bateriilor (la majoritatea seifurilor DIN comerţ, inversarea polarităţii bateriilor, Duce la distrugerea plăcii electronice). Conectorii: sunt în numar Optim pentru maxima fiabilitate a plăcii electronice. Memoria nu este volatilă: lipsa bateriilor nu comportă ştergerea amprentelor digitale commémorer nici a codurilor sécrètent şi nici a datelor STABILITE in arhivă. Affichage retroluminat: pentru o vizibilitate perfectă şi în spaţii întunecoase (luminozitatea poate fi regalată de către utilizator). Meniul: este simplu de utilizat, instrucţiunile Apar direct PE Display ca la un telefon Celular (limba italiană sau engleză ce poate fi selecţionată de către utilizator). Funcţiuni butoane: sunt 4 cu o utilizare foarte simplă: ◄ retour OK ► LED şi semnale acustice Care ajută utilizatorul. Combinaţiile: Acceptă pana la 9 Coduri de la 3 la 10 CIFRE (10 miliarde de combinaţii posibile). Schimbarea combinaţiei este permisă doar cu uşa seifului deschisă şi cu ajutorul funcţiunilor DIN meniu. Memorarea amprentelor digitale: accepă pana la 10 amprente digitale DIN Care una este Master, şi Care le controlează şi PE celelalte. Deschidere cu întârziere (antifurt): durata de timp impostată de către utilizator. Alarmă silenţioasă: predispusă pentru a fi introdusă Într-un implant de antifurt pentru a aviza în timp real deschiderea seifului de către altcineva sau că deschiderea seifului se face forţat cu amprenta digitală a utilizatorului.

Alarmă cu vibraţii: predispusă pentru conectarea de la cartela electronică a seifului la Firele de la alarma DIN casă; în cazul în Care seiful este forțat se activează alarma. Blocaj Electronic: după 5 greşeli consécutive ALE codului numérique (Blocaj Electronic PE o durată de 15 min.). Livrate Cu: Raft obiecte care poate fi mişcat şi Mutat în funcţie de necesitatea utilizatorului cu o grosime de 1 mm. Ambalaj: Cutie individuala personalizată. Grosimea totală a usii este de 10 mm. Grosime totală a peretilor este de 24 mm. Sont pereti DubLi iar spatiul dintre EI este umplut cu un ciment Special. Incuietoare cu cheie cu Barbie adatg – Kaba Mauer, Allemagne protectie DIN Otel-Mangan PE USA pentru protejarea sistemului de închidere. Bolturi de blocare DIN Otel plasate PE trei laturi cu diametrul de 22 mm. sistem automat de reverrouillage interconectate Care deblocheaza automat bolturile în caz de ATAC asupra seifului. Balamale speciale pentru folosire indelungata Rafturi ajustabile à l`intérieur.

Deschidere la 180 °. Gaura pe baza pentru ancorarea. Matériau de fixare inlcus. Dimensiuni externe: H – 250 mm; L – 360 mm; Ad – 310 mm Cutia: DIN oţel cu o grosime de 2 mm. (pentru modelele de zidit) sau 3 mm. (pentru modelele de extern). Găurile de fixare sunt pretranşate (numai pentru variantele de extern): 4 PE partea postérieur oară şi 4 pe baza seifului Ø 9,5 mm. pentru fixarea acestuia la mobilier sau perete. Palete de blocare: (numai pentru modelele de perete): DIN oţel pe toate laturile postérieur OARE (îndoite în formă de “L” pe cele 2 laturi Orizontale) a structurii seifului, pentru o mai mare Siguranţă împotriva smulgerii.

Ramă: DIN oţel cu o grosime de 10 mm. speciale întărituri antispargere parcurg perimetrul Ramei în intérieur. Rama formează un Corp UNIC cu structura seifului, datorită unei suduri robuste PE tot perimetrul acesteia. Uşă: DIN oţel cu o grosime de 8 mm., Cu balamalele Sub ramă care sunt antismulgere. Spaţiul dintre uşă şi ramă este minim şi nu permite introducerea instrumentelor de spargere.

Uncategorized

Imperfect Pearl